Kik vagyunk

 

Irodánk kifejezetten a gazdasági életre és a versenyszféra szereplőinek igényeire specializálódott, a klasszikus hazai ügyvéd modelltől tudatosan eltérő nyugati mintát követő ügyvédi iroda.

Hiszünk abban, hogy az ügyvédi tevékenység ugyanolyan termék, mint bármely szolgáltatás, mely folyamatos tökéletesítésre és fejlesztésre szorul és melynek privilégiumoktól mentesen, alázattal kell megfelelnie az ügyfél igényeinek.

 

Ennek megfelelően a versenyben és a minőségben hiszünk, szolgáltatásunkban az igényességre és a tökéletességre törekszünk. Munkatársaink folyamatos képzésekben vesznek részt, irodánk minden technikai újítást tudatosan használ és fejleszt.

Vállalatirányítási és minőségbiztosítási rendszereket használunk a munkafolyamatok optimális szervezéséhez.

 

Miskolci alapítású ügyvédi irodaként és tősgyökeres, lokálpatrióta miskolci ügyvédekként jól ismerjük a térség sajátosságait, jellegzetességeit és jogi problémáit. Hiszünk benne, hogy Miskolc és az észak-keleti régió - minden nehézsége ellenére - nagyszerű gazdasági és üzleti lehetőségeket rejt azok számára, akik kitartóak és készek tenni az álmaik megvalósításáért.

 

 

 

 

FILOZÓFIÁNK

Filozófiánk, és hitvallásunk, hogy az ügyvédnek nem az a feladata, hogy azt mondja amit az ügyfél hallani akar, szemben a realitással és keltsen hiú ábrándokat, vagy irreális reményeket, hanem az igazságot és a tényeket kell képviselnie, akkor is ha ezzel nem jó szembesülni.

Ezért mindig, akár kíméletlenül, de őszintén és egyenesen tárjuk fel a reális jogi lehetőségeket.

 

Jelképünk, a fenti credot tükrözi, hiszen a legenda szerint a "la Bocca della Verità" - "az Igazság Szája" leharapta a hazugok kezét.

 

 

A CSAPATdr. Jámbor Igor Roland

managing partner

dr. Tóth Gergely

managing partner

dr. Kolláth Ádám

managing partner

dr. Kiss Dorottya

senior associate

dr. Varga Máté

senior associate

dr. Bajtainé
dr. Cserjés Alexandra

junior associate

dr. Scaffidi Giorgia

junior associate

dr. Nyilasi Zoltán

junior associate

dr. Salamon Artúr

junior associate

dr. Somlyai Dóra

junior associate

dr. Kasperkovics Teodóra

junior associate

Garda Zsófia

legal assistant

Kovács-Gifló Mónika

legal assistant

dr. Ujvári László

of counsel

dr. Kovács Ákos

of counsel

dr. Pásztor Gábor

of counsel

dr. Répássy Ádám

of counsel

 

 

 

CSR


Felelősséget érzünk a városunkért és környezetünkért, hiszünk abban, hogy a sikernek csak akkor van értelme ha azt megoszthatod másokkal. Ügyvédi hivatásunk mellett számos civil és közösségi kezdeményezésben veszünk részt, aktívan és lelkesen próbálunk tenni környezetünkért.

Rotary

Tagjai vagyunk a több mint 100 éve, a chicagoi ügyvéd Paul Harris által
alapított Rotary International, helyi klubjának a Miskolci Rotary Clubnak. A Rotary olyan politikamentes nemzetközi szervezet mely azon embereket tömöríti, akik készek felelősséget vállalni és jobbítani szeretnének. 

Ennek keretében a Rotary számos jótékonysági és közösségi programján aktívan részt veszünk. Minden évben közreműködünk a decemberi Mikulásfutás rendezésében,mely a város gimnáziumait mozgatja és neveli egészségre a fiatalokat. 

Továbbá hagyományszerűen gyűjtünk adományt, a club által támogatott olyan számunkra kiemelten fontos célcsoportok, mint a Miskolci Hospice Alapítvány, vagy az Értelmi Fogyatékosok Egyesülete részére.

Közreműködünk továbbá a Nemzetközi Cserediák program szervezésében és koordinálásában, kapcsolatot tartunk a Miskolcra érkező külföldi cserediákokkal, segítve beilleszkedésüket, nyelvtanulásukat és Miskolc, illetve Magyarország megismerését. 

  

CineFest

2020-ban nagy örömünkre az esemény egyik főtámogatójaként tudtunk hozzájárulni, hogy Magyarország legrangosabb filmes eseménye a  CineFest Miskolc Nemzetközi Filmfesztivál megvalósuljon.

A filmek szerelmeseiként ez a fesztivál kiemelt helyet foglal a szivünkben, hiszen Miskolci Irodánk ablakai alatt kap helyet minden évben ez az esemény, melyen többek között Juliette Binoche és Claudia Carnavale is személyesen részt vett.

 

Sportélet

Sportrajongókként nem csak a meccseket látogatjuk
rendszeresen, de támogatjuk a város több sportcsapatát, így a DVTK Jegesmedvéket, Miskolc jéghoki csapatát, a Miskolci Judo Egyesületet, valamint a város nagy múltú és legendás szurkolótáborral rendelkező focicsapatát az 1910 óta fennálló DVTK klubbot. 

  

Akárcsak a jogban és az üzleti életben, a sportban is rendkívül fontos a taktika, a gyors reagálás és a legapróbb hiba is könnyen bukáshoz vezethet.

 

Térségfejlesztési projektek  

Lokálpatriótaként lehetőségeink szerint segítünk és támogatunk minden olyan társadalmi kezdeményezést, vagy projektet mely a régió nehéz helyzetben lévő csoportjai számára biztosít kitörési, fejlődési lehetőséget. Több regionális egyesület és szociális szövetkezet munkáját segítjük pro bono tevékenységünkkel. Rendkívűl büszkék vagyunk rá, hogy aktívan segíthettük a példaértékű mintaprojektek között, az Európai Parlament plenáris ülésén is bemutatkozó Együtt Egymásért Kegyetlen Térségi Szociális Szövetkezet munkáját és sikeres fejlődését.

 

 

 

AZ IRODA 


Blog

CINEFEST 2021

CINEFEST 2021

JTK&Partners | 2021.09.13.

Ügyvédi irodánk idén is kiemelt támogatója a hazai filmvilág legrangosabb eseményének, az immár tizenhetedik alkalommal megrendezésre kerülő CINEFEST Miskolc - nemzetközi filmfesztiválnak.

Részletek >
A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

JTK&Partners | 2021.08.17.

Az online közösségi médiában mindannyian találkoztunk már nyereményjátékokkal vagy promóciókkal, amely alapján azt gondolhatnánk, követőink között egy ajándékot kisorsolni vagy egy új kampányt indítani pont annyira egyszerű, mintha egy bejegyzést tennénk közé oldalunkon. A nyereményjátékok jogi szabályozása ennél azonban árnyaltabb képet mutat.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!