M & A

A JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH & PARTNERS nagy tapasztalattal rendelkezik akvizíciós eljárások lebonyolításában a kezdeti tárgyalásoktól kezdődően, az átvilágításon és a kapcsolódó szerződéses rendszer kialakításán keresztül, a jogügylet minden érintett fél számára megfelelő megvalósulásának után-követéséig.

Portfóliónkban szerepelnek IT-, ingatlanbefektetési,-, logisztikai-, valamint energiaszektor szereplőinek ügyletei. Partnereink között hazai, valamint nemzetközi pénzügyi és szakmai befektetők egyaránt megtalálhatóak.

Munkatársainkkal komplex tanácsadással támogatjuk a döntési folyamatot, és segítünk a megfelelő alternatíva kiválasztásában.

A teljeskörű jogi és pénzügyi átvilágítás, és due-diligence szolgáltatáson túl, business intelligence-re szakosodott nemzetközi partner bevonásával igény esetén ún. deep due-diligence átvilágítást is végzünk, mely kétséget kizáróan biztosítja, hogy "egyetlen csontváz se maradhasson a szekrényben".

A stratégiai döntésekben is partnerként kezeljük ügyfeleinket, hogy a "száraz" szakértői véleményen túl a személyes és emberi tényezőket is figyelembe véve adhassunk őszinte és hasznos tanácsot.

Blog

A KARTELL

A KARTELL

JTK&Partners | 2021.11.22.

Aktuális cikkünkben röviden bemutatjuk a kartell történetét, a hazai és az európai szabályozását, továbbá szólunk a feladás és az önfeladás eszközéről, valamint két konkrét jogesetet is bemutatunk.

Részletek >
E-SPORT EGYESÜLETEK

E-SPORT EGYESÜLETEK

JTK&Partners | 2021.10.27.

Az elmúlt évek izgalmas jelensége az elektronikus sport, amely kialakulásában döntő szerepet játszott a számítógépek, valamint a videójátékok és az internet térnyerése. A COVID-19 járvány miatt bevezetett korlátozások megnövelték az e-sport iránti érdeklődést Magyarországon is.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!