M & A

A JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH & PARTNERS nagy tapasztalattal rendelkezik akvizíciós eljárások lebonyolításában a kezdeti tárgyalásoktól kezdődően, az átvilágításon és a kapcsolódó szerződéses rendszer kialakításán keresztül, a jogügylet minden érintett fél számára megfelelő megvalósulásának után-követéséig.

Portfóliónkban szerepelnek IT-, ingatlanbefektetési,-, logisztikai-, valamint energiaszektor szereplőinek ügyletei. Partnereink között hazai, valamint nemzetközi pénzügyi és szakmai befektetők egyaránt megtalálhatóak.

Munkatársainkkal komplex tanácsadással támogatjuk a döntési folyamatot, és segítünk a megfelelő alternatíva kiválasztásában.

A teljeskörű jogi és pénzügyi átvilágítás, és due-diligence szolgáltatáson túl, business intelligence-re szakosodott nemzetközi partner bevonásával igény esetén ún. deep due-diligence átvilágítást is végzünk, mely kétséget kizáróan biztosítja, hogy "egyetlen csontváz se maradhasson a szekrényben".

A stratégiai döntésekben is partnerként kezeljük ügyfeleinket, hogy a "száraz" szakértői véleményen túl a személyes és emberi tényezőket is figyelembe véve adhassunk őszinte és hasznos tanácsot.

Blog

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JTK-nál.

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JTK-nál.

JTK&Partners | 2022.03.30.

A kedvezményezett neve: JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda-nál
A szerződött támogatás összege: 12.000.000 Ft.
A támogatás mértéke: 70 %
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00757

Részletek >
A KARTELL

A KARTELL

JTK&Partners | 2021.11.22.

Aktuális cikkünkben röviden bemutatjuk a kartell történetét, a hazai és az európai szabályozását, továbbá szólunk a feladás és az önfeladás eszközéről, valamint két konkrét jogesetet is bemutatunk.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!