M & A

A JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH & PARTNERS nagy tapasztalattal rendelkezik akvizíciós eljárások lebonyolításában a kezdeti tárgyalásoktól kezdődően, az átvilágításon és a kapcsolódó szerződéses rendszer kialakításán keresztül, a jogügylet minden érintett fél számára megfelelő megvalósulásának után-követéséig.

Portfóliónkban szerepelnek IT-, ingatlanbefektetési,-, logisztikai-, valamint energiaszektor szereplőinek ügyletei. Partnereink között hazai, valamint nemzetközi pénzügyi és szakmai befektetők egyaránt megtalálhatóak.

Munkatársainkkal komplex tanácsadással támogatjuk a döntési folyamatot, és segítünk a megfelelő alternatíva kiválasztásában.

A teljeskörű jogi és pénzügyi átvilágítás, és due-diligence szolgáltatáson túl, business intelligence-re szakosodott nemzetközi partner bevonásával igény esetén ún. deep due-diligence átvilágítást is végzünk, mely kétséget kizáróan biztosítja, hogy "egyetlen csontváz se maradhasson a szekrényben".

A stratégiai döntésekben is partnerként kezeljük ügyfeleinket, hogy a "száraz" szakértői véleményen túl a személyes és emberi tényezőket is figyelembe véve adhassunk őszinte és hasznos tanácsot.

Blog

Új tulajdonos partnert avatunk!

Új tulajdonos partnert avatunk!

JTK&Partners | 2024.03.07.

Kollégánk dr. Kiss Dorottya LLM. ügyvéd, közbeszerzési szakjogász, 2024. március hó 1. napjától kezdődően immár a JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda tulajdonos (equity) partnere.

Részletek >
Új ügyvéd a JTK & PARTNERS csapatában

Új ügyvéd a JTK & PARTNERS csapatában

JTK&Partners | 2024.02.21.

A 2024-es évnek a JTK & PARTNERS újabb ügyvéd munkatárssal indul neki. Dr. Bajtainé dr. Cserjés Alexandra 2023-ban sikeresen letette ügyvédi szakvizsgáját, és azóta már ügyvédként, szakmai elkötelezettségével és kiváló szaktudásával járul hozzá irodánk növekvő sikeréhez.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!