M & A

A JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH & PARTNERS nagy tapasztalattal rendelkezik akvizíciós eljárások lebonyolításában a kezdeti tárgyalásoktól kezdődően, az átvilágításon és a kapcsolódó szerződéses rendszer kialakításán keresztül, a jogügylet minden érintett fél számára megfelelő megvalósulásának után-követéséig.

Portfóliónkban szerepelnek IT-, ingatlanbefektetési,-, logisztikai-, valamint energiaszektor szereplőinek ügyletei. Partnereink között hazai, valamint nemzetközi pénzügyi és szakmai befektetők egyaránt megtalálhatóak.

Munkatársainkkal komplex tanácsadással támogatjuk a döntési folyamatot, és segítünk a megfelelő alternatíva kiválasztásában.

A teljeskörű jogi és pénzügyi átvilágítás, és due-diligence szolgáltatáson túl, business intelligence-re szakosodott nemzetközi partner bevonásával igény esetén ún. deep due-diligence átvilágítást is végzünk, mely kétséget kizáróan biztosítja, hogy "egyetlen csontváz se maradhasson a szekrényben".

A stratégiai döntésekben is partnerként kezeljük ügyfeleinket, hogy a "száraz" szakértői véleményen túl a személyes és emberi tényezőket is figyelembe véve adhassunk őszinte és hasznos tanácsot.

Blog

Miért jó, ha van védjegyed?

Miért jó, ha van védjegyed?

JTK&Partners | 2021.04.30.

Gondolkodtál már azon, hogy logódat megvédd a jogosulatlan felhasználástól másolástól, de nem tudod, hogyan kellene ennek nekikezdeni, mennyibe kerül illetve mi az eljárás pontos menete?
Segítünk. Röviden érthetően a védjegyről

Részletek >
Vágj bele! Kezdj saját Üzletbe!

Vágj bele! Kezdj saját Üzletbe!

JTK&Partners | 2020.08.18.

„Miért is nem fogok saját vállalkozásba? Miért használom arra a tudásomat és idõmet, hogy másnak termeljek hasznot?! Olvastam a srácról a Forbesban, ha neki bejött lehet nekem is mûködne?”
Ezek a kérdések bizonyára már benned is felmerültek. Azonban ahogy a legtöbben a kezdeti ötletelésen túl sosem léptél a tettek mezejére.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!