M & A

A JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH & PARTNERS nagy tapasztalattal rendelkezik akvizíciós eljárások lebonyolításában a kezdeti tárgyalásoktól kezdődően, az átvilágításon és a kapcsolódó szerződéses rendszer kialakításán keresztül, a jogügylet minden érintett fél számára megfelelő megvalósulásának után-követéséig.

Portfóliónkban szerepelnek IT-, ingatlanbefektetési,-, logisztikai-, valamint energiaszektor szereplőinek ügyletei. Partnereink között hazai, valamint nemzetközi pénzügyi és szakmai befektetők egyaránt megtalálhatóak.

Munkatársainkkal komplex tanácsadással támogatjuk a döntési folyamatot, és segítünk a megfelelő alternatíva kiválasztásában.

A teljeskörű jogi és pénzügyi átvilágítás, és due-diligence szolgáltatáson túl, business intelligence-re szakosodott nemzetközi partner bevonásával igény esetén ún. deep due-diligence átvilágítást is végzünk, mely kétséget kizáróan biztosítja, hogy "egyetlen csontváz se maradhasson a szekrényben".

A stratégiai döntésekben is partnerként kezeljük ügyfeleinket, hogy a "száraz" szakértői véleményen túl a személyes és emberi tényezőket is figyelembe véve adhassunk őszinte és hasznos tanácsot.

Blog

CINEFEST 2021

CINEFEST 2021

JTK&Partners | 2021.09.13.

Ügyvédi irodánk idén is kiemelt támogatója a hazai filmvilág legrangosabb eseményének, az immár tizenhetedik alkalommal megrendezésre kerülő CINEFEST Miskolc - nemzetközi filmfesztiválnak.

Részletek >
A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

JTK&Partners | 2021.08.17.

Az online közösségi médiában mindannyian találkoztunk már nyereményjátékokkal vagy promóciókkal, amely alapján azt gondolhatnánk, követőink között egy ajándékot kisorsolni vagy egy új kampányt indítani pont annyira egyszerű, mintha egy bejegyzést tennénk közé oldalunkon. A nyereményjátékok jogi szabályozása ennél azonban árnyaltabb képet mutat.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!