Olasz ügyletek

Olaszország nem csak közelsége, hanem számtalan kiváló exportcikke folytán is folyamatosan jelen van hazánk gazdasági életében. 

Partnereink elsődlegesen az üzleti élet szereplői, így munkánkkal segítjük olasz vállalkozások és befektetők Magyarországi jelenlétét és sikeres működését.

Segítséget nyújtunk továbbá, olyan hazai szereplők számára akiknek Itáliát érintő gazdasági kapcsolata vagy megoldásra váró jogi ügye van, továbbá azoknak akik Olaszországban szeretnének ingatlant vásárolni, vagy vállalkozást alapítani.

 

Ügyvédi irodánk specialitása az olasz anyanyelvi szintű jogi képviselet, és okiratkészítés, valamint az olasz eljárások és jogszabályok ismerete. 

Kettős állampolgárságú munkatárssal és szakértőkkel, valamint Olaszország különböző régióiban működő ügyvédi iroda partnerekkel rendelkezünk.

Irodánk közreműködik olasz jogi okiratok készítésében és fordításában, illetve olasz nyelven történő kapcsolattartásban.

Blog

Új ügyvéd a JTK & PARTNERS csapatában

Új ügyvéd a JTK & PARTNERS csapatában

JTK&Partners | 2024.02.21.

A 2024-es évnek a JTK & PARTNERS újabb ügyvéd munkatárssal indul neki. Dr. Bajtainé dr. Cserjés Alexandra 2023-ban sikeresen letette ügyvédi szakvizsgáját, és azóta már ügyvédként, szakmai elkötelezettségével és kiváló szaktudásával járul hozzá irodánk növekvő sikeréhez.

Részletek >
ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK A JTK-NÁL

ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK A JTK-NÁL

JTK&Partners | 2023.03.09.

A kedvezményezett neve: JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda-nál
A szerződött támogatás összege: 12.000.000 Ft.
A támogatás mértéke: 70 %
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00757

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!