Olasz ügyletek

Olaszország nem csak közelsége, hanem számtalan kiváló exportcikke folytán is folyamatosan jelen van hazánk gazdasági életében. 

Partnereink elsődlegesen az üzleti élet szereplői, így munkánkkal segítjük olasz vállalkozások és befektetők Magyarországi jelenlétét és sikeres működését.

Segítséget nyújtunk továbbá, olyan hazai szereplők számára akiknek Itáliát érintő gazdasági kapcsolata vagy megoldásra váró jogi ügye van, továbbá azoknak akik Olaszországban szeretnének ingatlant vásárolni, vagy vállalkozást alapítani.

 

Ügyvédi irodánk specialitása az olasz anyanyelvi szintű jogi képviselet, és okiratkészítés, valamint az olasz eljárások és jogszabályok ismerete. 

Kettős állampolgárságú munkatárssal és szakértőkkel, valamint Olaszország különböző régióiban működő ügyvédi iroda partnerekkel rendelkezünk.

Irodánk közreműködik olasz jogi okiratok készítésében és fordításában, illetve olasz nyelven történő kapcsolattartásban.

Blog

CINEFEST 2021

CINEFEST 2021

JTK&Partners | 2021.09.13.

Ügyvédi irodánk idén is kiemelt támogatója a hazai filmvilág legrangosabb eseményének, az immár tizenhetedik alkalommal megrendezésre kerülő CINEFEST Miskolc - nemzetközi filmfesztiválnak.

Részletek >
A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

JTK&Partners | 2021.08.17.

Az online közösségi médiában mindannyian találkoztunk már nyereményjátékokkal vagy promóciókkal, amely alapján azt gondolhatnánk, követőink között egy ajándékot kisorsolni vagy egy új kampányt indítani pont annyira egyszerű, mintha egy bejegyzést tennénk közé oldalunkon. A nyereményjátékok jogi szabályozása ennél azonban árnyaltabb képet mutat.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!