Olasz ügyletek

Olaszország nem csak közelsége, hanem számtalan kiváló exportcikke folytán is folyamatosan jelen van hazánk gazdasági életében. 

Partnereink elsődlegesen az üzleti élet szereplői, így munkánkkal segítjük olasz vállalkozások és befektetők Magyarországi jelenlétét és sikeres működését.

Segítséget nyújtunk továbbá, olyan hazai szereplők számára akiknek Itáliát érintő gazdasági kapcsolata vagy megoldásra váró jogi ügye van, továbbá azoknak akik Olaszországban szeretnének ingatlant vásárolni, vagy vállalkozást alapítani.

 

Ügyvédi irodánk specialitása az olasz anyanyelvi szintű jogi képviselet, és okiratkészítés, valamint az olasz eljárások és jogszabályok ismerete. 

Kettős állampolgárságú munkatárssal és szakértőkkel, valamint Olaszország különböző régióiban működő ügyvédi iroda partnerekkel rendelkezünk.

Irodánk közreműködik olasz jogi okiratok készítésében és fordításában, illetve olasz nyelven történő kapcsolattartásban.

Blog

Miért jó, ha van védjegyed?

Miért jó, ha van védjegyed?

JTK&Partners | 2021.04.30.

Gondolkodtál már azon, hogy logódat megvédd a jogosulatlan felhasználástól másolástól, de nem tudod, hogyan kellene ennek nekikezdeni, mennyibe kerül illetve mi az eljárás pontos menete?
Segítünk. Röviden érthetően a védjegyről

Részletek >
Vágj bele! Kezdj saját Üzletbe!

Vágj bele! Kezdj saját Üzletbe!

JTK&Partners | 2020.08.18.

„Miért is nem fogok saját vállalkozásba? Miért használom arra a tudásomat és idõmet, hogy másnak termeljek hasznot?! Olvastam a srácról a Forbesban, ha neki bejött lehet nekem is mûködne?”
Ezek a kérdések bizonyára már benned is felmerültek. Azonban ahogy a legtöbben a kezdeti ötletelésen túl sosem léptél a tettek mezejére.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!