Olasz ügyletek

Olaszország nem csak közelsége, hanem számtalan kiváló exportcikke folytán is folyamatosan jelen van hazánk gazdasági életében. 

Partnereink elsődlegesen az üzleti élet szereplői, így munkánkkal segítjük olasz vállalkozások és befektetők Magyarországi jelenlétét és sikeres működését.

Segítséget nyújtunk továbbá, olyan hazai szereplők számára akiknek Itáliát érintő gazdasági kapcsolata vagy megoldásra váró jogi ügye van, továbbá azoknak akik Olaszországban szeretnének ingatlant vásárolni, vagy vállalkozást alapítani.

 

Ügyvédi irodánk specialitása az olasz anyanyelvi szintű jogi képviselet, és okiratkészítés, valamint az olasz eljárások és jogszabályok ismerete. 

Kettős állampolgárságú munkatárssal és szakértőkkel, valamint Olaszország különböző régióiban működő ügyvédi iroda partnerekkel rendelkezünk.

Irodánk közreműködik olasz jogi okiratok készítésében és fordításában, illetve olasz nyelven történő kapcsolattartásban.

Blog

A KARTELL

A KARTELL

JTK&Partners | 2021.11.22.

Aktuális cikkünkben röviden bemutatjuk a kartell történetét, a hazai és az európai szabályozását, továbbá szólunk a feladás és az önfeladás eszközéről, valamint két konkrét jogesetet is bemutatunk.

Részletek >
E-SPORT EGYESÜLETEK

E-SPORT EGYESÜLETEK

JTK&Partners | 2021.10.27.

Az elmúlt évek izgalmas jelensége az elektronikus sport, amely kialakulásában döntő szerepet játszott a számítógépek, valamint a videójátékok és az internet térnyerése. A COVID-19 járvány miatt bevezetett korlátozások megnövelték az e-sport iránti érdeklődést Magyarországon is.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!