SZELLEMI TULAJDONJOG

VÉDJEGY - A BRAND VÉDELME

Egyre több gazdasági szereplő szeretne megfelelő védelmet adni az általa nyújtott szolgáltatásnak, terméknek, vagy akár magának a cég nevének, védve ezzel saját brandjét. Irodánk munkatársai készséggel állnak rendelkezésre abban, hogy Ügyfeleink mihamarabb védjegy bejelentéssel biztosítsák szellemi tulajdonukat.

A védjegy az egyes áruk és szolgáltatások eredetének azonosítására szolgáló jogi oltalom. A védjegybejelentés útján a termék, szolgáltatás neve, logója, szlogenje, oltalom alá helyezhető. 

 

A védjegyként bejegyzett megjelölést kizárólag a védjegy tulajdonosa használja jogszerűen. E körben a védjegyjogosult bárkivel szemben felléphet, aki engedély nélkül, gazdasági tevékenységével összefüggésben használja a védjeggyel azonos vagy ahhoz hasonló megjelölést. A jogosultnak vita esetén nem kell bizonyítania a tényleges használat tényét.

 

Irodánk segítséget nyújt hazai és EU vagy nemzetközi védjegy bejegyzése iránti eljárásokban.

Blog

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JTK-nál.

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JTK-nál.

JTK&Partners | 2022.03.30.

A kedvezményezett neve: JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda-nál
A szerződött támogatás összege: 12.000.000 Ft.
A támogatás mértéke: 70 %
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00757

Részletek >
A KARTELL

A KARTELL

JTK&Partners | 2021.11.22.

Aktuális cikkünkben röviden bemutatjuk a kartell történetét, a hazai és az európai szabályozását, továbbá szólunk a feladás és az önfeladás eszközéről, valamint két konkrét jogesetet is bemutatunk.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!