COMPLIANCE

Compliance szolgáltatásunk azon kockázattól óvja meg ügyfeleinket, hogy valamely felügyeleti ellenőrzés során szankcióval sújtsák a társaságot. Egy cég működése során rendkívül sok jogszabálynak, és egyéb rendelkezéseknek kell megfelelniük, különös tekintettel az esetleg speciális, vagy szerteágazó tevékenységstruktúrára.

Jogszabályi megfeleltetési szolgáltatásunk keretében átvilágítjuk az ügyfél szervezetét, megállapítást teszünk arra vonatkozóan, hogy mely részeken tapasztalható valamilyen nem megfelelőség, vagy kockázati tényező, és azok kezelésére javaslatot teszünk.

Ügyfeleink körében megtalálhatóak a közép- és nagyvállalatok, multinacionális cégek, állami szektor szereplői.

Csapatunkat úgy építettük fel, hogy a releváns pénzügyi, adatvédelmi, beszerzési-, közbeszerzési, compliance, IT jellegű auditálás, átvilágítás során a lehető legkomplexebb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Blog

Miért jó, ha van védjegyed?

Miért jó, ha van védjegyed?

JTK&Partners | 2021.04.30.

Gondolkodtál már azon, hogy logódat megvédd a jogosulatlan felhasználástól másolástól, de nem tudod, hogyan kellene ennek nekikezdeni, mennyibe kerül illetve mi az eljárás pontos menete?
Segítünk. Röviden érthetően a védjegyről

Részletek >
Vágj bele! Kezdj saját Üzletbe!

Vágj bele! Kezdj saját Üzletbe!

JTK&Partners | 2020.08.18.

„Miért is nem fogok saját vállalkozásba? Miért használom arra a tudásomat és idõmet, hogy másnak termeljek hasznot?! Olvastam a srácról a Forbesban, ha neki bejött lehet nekem is mûködne?”
Ezek a kérdések bizonyára már benned is felmerültek. Azonban ahogy a legtöbben a kezdeti ötletelésen túl sosem léptél a tettek mezejére.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!