COMPLIANCE

Compliance szolgáltatásunk azon kockázattól óvja meg ügyfeleinket, hogy valamely felügyeleti ellenőrzés során szankcióval sújtsák a társaságot. Egy cég működése során rendkívül sok jogszabálynak, és egyéb rendelkezéseknek kell megfelelniük, különös tekintettel az esetleg speciális, vagy szerteágazó tevékenységstruktúrára.

Jogszabályi megfeleltetési szolgáltatásunk keretében átvilágítjuk az ügyfél szervezetét, megállapítást teszünk arra vonatkozóan, hogy mely részeken tapasztalható valamilyen nem megfelelőség, vagy kockázati tényező, és azok kezelésére javaslatot teszünk.

Ügyfeleink körében megtalálhatóak a közép- és nagyvállalatok, multinacionális cégek, állami szektor szereplői.

Csapatunkat úgy építettük fel, hogy a releváns pénzügyi, adatvédelmi, beszerzési-, közbeszerzési, compliance, IT jellegű auditálás, átvilágítás során a lehető legkomplexebb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Blog

Új tulajdonos partnert avatunk!

Új tulajdonos partnert avatunk!

JTK&Partners | 2024.03.07.

Kollégánk dr. Kiss Dorottya LLM. ügyvéd, közbeszerzési szakjogász, 2024. március hó 1. napjától kezdődően immár a JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda tulajdonos (equity) partnere.

Részletek >
Új ügyvéd a JTK & PARTNERS csapatában

Új ügyvéd a JTK & PARTNERS csapatában

JTK&Partners | 2024.02.21.

A 2024-es évnek a JTK & PARTNERS újabb ügyvéd munkatárssal indul neki. Dr. Bajtainé dr. Cserjés Alexandra 2023-ban sikeresen letette ügyvédi szakvizsgáját, és azóta már ügyvédként, szakmai elkötelezettségével és kiváló szaktudásával járul hozzá irodánk növekvő sikeréhez.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!