COMPLIANCE

Compliance szolgáltatásunk azon kockázattól óvja meg ügyfeleinket, hogy valamely felügyeleti ellenőrzés során szankcióval sújtsák a társaságot. Egy cég működése során rendkívül sok jogszabálynak, és egyéb rendelkezéseknek kell megfelelniük, különös tekintettel az esetleg speciális, vagy szerteágazó tevékenységstruktúrára.

Jogszabályi megfeleltetési szolgáltatásunk keretében átvilágítjuk az ügyfél szervezetét, megállapítást teszünk arra vonatkozóan, hogy mely részeken tapasztalható valamilyen nem megfelelőség, vagy kockázati tényező, és azok kezelésére javaslatot teszünk.

Ügyfeleink körében megtalálhatóak a közép- és nagyvállalatok, multinacionális cégek, állami szektor szereplői.

Csapatunkat úgy építettük fel, hogy a releváns pénzügyi, adatvédelmi, beszerzési-, közbeszerzési, compliance, IT jellegű auditálás, átvilágítás során a lehető legkomplexebb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Blog

A KARTELL

A KARTELL

JTK&Partners | 2021.11.22.

Aktuális cikkünkben röviden bemutatjuk a kartell történetét, a hazai és az európai szabályozását, továbbá szólunk a feladás és az önfeladás eszközéről, valamint két konkrét jogesetet is bemutatunk.

Részletek >
E-SPORT EGYESÜLETEK

E-SPORT EGYESÜLETEK

JTK&Partners | 2021.10.27.

Az elmúlt évek izgalmas jelensége az elektronikus sport, amely kialakulásában döntő szerepet játszott a számítógépek, valamint a videójátékok és az internet térnyerése. A COVID-19 járvány miatt bevezetett korlátozások megnövelték az e-sport iránti érdeklődést Magyarországon is.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!