COMPLIANCE

Compliance szolgáltatásunk azon kockázattól óvja meg ügyfeleinket, hogy valamely felügyeleti ellenőrzés során szankcióval sújtsák a társaságot. Egy cég működése során rendkívül sok jogszabálynak, és egyéb rendelkezéseknek kell megfelelniük, különös tekintettel az esetleg speciális, vagy szerteágazó tevékenységstruktúrára.

Jogszabályi megfeleltetési szolgáltatásunk keretében átvilágítjuk az ügyfél szervezetét, megállapítást teszünk arra vonatkozóan, hogy mely részeken tapasztalható valamilyen nem megfelelőség, vagy kockázati tényező, és azok kezelésére javaslatot teszünk.

Ügyfeleink körében megtalálhatóak a közép- és nagyvállalatok, multinacionális cégek, állami szektor szereplői.

Csapatunkat úgy építettük fel, hogy a releváns pénzügyi, adatvédelmi, beszerzési-, közbeszerzési, compliance, IT jellegű auditálás, átvilágítás során a lehető legkomplexebb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Blog

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JTK-nál.

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JTK-nál.

JTK&Partners | 2022.03.30.

A kedvezményezett neve: JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda-nál
A szerződött támogatás összege: 12.000.000 Ft.
A támogatás mértéke: 70 %
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00757

Részletek >
A KARTELL

A KARTELL

JTK&Partners | 2021.11.22.

Aktuális cikkünkben röviden bemutatjuk a kartell történetét, a hazai és az európai szabályozását, továbbá szólunk a feladás és az önfeladás eszközéről, valamint két konkrét jogesetet is bemutatunk.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!