COMPLIANCE

Compliance szolgáltatásunk azon kockázattól óvja meg ügyfeleinket, hogy valamely felügyeleti ellenőrzés során szankcióval sújtsák a társaságot. Egy cég működése során rendkívül sok jogszabálynak, és egyéb rendelkezéseknek kell megfelelniük, különös tekintettel az esetleg speciális, vagy szerteágazó tevékenységstruktúrára.

Jogszabályi megfeleltetési szolgáltatásunk keretében átvilágítjuk az ügyfél szervezetét, megállapítást teszünk arra vonatkozóan, hogy mely részeken tapasztalható valamilyen nem megfelelőség, vagy kockázati tényező, és azok kezelésére javaslatot teszünk.

Ügyfeleink körében megtalálhatóak a közép- és nagyvállalatok, multinacionális cégek, állami szektor szereplői.

Csapatunkat úgy építettük fel, hogy a releváns pénzügyi, adatvédelmi, beszerzési-, közbeszerzési, compliance, IT jellegű auditálás, átvilágítás során a lehető legkomplexebb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Blog

CINEFEST 2021

CINEFEST 2021

JTK&Partners | 2021.09.13.

Ügyvédi irodánk idén is kiemelt támogatója a hazai filmvilág legrangosabb eseményének, az immár tizenhetedik alkalommal megrendezésre kerülő CINEFEST Miskolc - nemzetközi filmfesztiválnak.

Részletek >
A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

A véleményvezérek csoda fegyvere - avagy hogyan szervezzünk online nyereményjátékot?

JTK&Partners | 2021.08.17.

Az online közösségi médiában mindannyian találkoztunk már nyereményjátékokkal vagy promóciókkal, amely alapján azt gondolhatnánk, követőink között egy ajándékot kisorsolni vagy egy új kampányt indítani pont annyira egyszerű, mintha egy bejegyzést tennénk közé oldalunkon. A nyereményjátékok jogi szabályozása ennél azonban árnyaltabb képet mutat.

Részletek >
JÁMBOR TÓTH KOLLÁTH Ügyvédi Iroda
Név *:
Telefon *:
Email *:
Probléma leírása: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!